top of page
Thy Workaway   7-dage
Thy Workaway   7-dage

søn. 21. maj

|

Thisted

Thy Workaway 7-dage

Workaway i en uge på Vesterhavsgaarden, hvor vi har kontor midt i nationalpark thy. Vi sørger for et fælleskontor, mad alle dage, arrangementer i løbet af ugen, oplæg fra lokale der også lever Thy-livet og rammerne for at du kan arbejde og have de optimale betingelser for en god arbedsuge.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder

Kontor midt i nationapark thy

21. maj 2023 19.00

Thisted, Bredkærvej 64, 7700 Thisted, Danmark

Vesterhavsgaarden Vorupør

Tag dit arbejde med til Thy og prøv et arbejds getaway. Dette tilbud er ideelt til iværksætteren, freelanceren, teams eller medarbejdere der bare vil have noget luftforandring og eksperimentere med andre arbejdsrutiner i en anden kontekst.

Ankom søndag aften d. 21. maj kl. 19 og check ud lørdag d. 27. kl. 12. Du er velkommen til at blive en ekstra dag eller bruge resten af lørdagen i nationalparken eller bølgerne.

Inkluderet i denne pakke er:

- Overnatning 500m fra vesterhavet

- Kontorfælleskab på gaarden

- Fælles madlavning og mad alle dage

- Oplæg omkring temaet: Et meningsfyldt arbejdsliv

- Aftenaktiviter

- Dele bad & toilet 

- Mulighed for sauna & vildmarksbad

Du bestemmer selv hvad du vil deltage i, hvordan du vil arbejde og hvad der giver mest mening for dig. Vi stiller rammerne til rådighed så du får tid til at skabe den arbejdsdag du gerne vil have. 

Vælg overnatning

 • Workaway uge: Delt værelse

  Workaway uge inkluderet: - Fælleskontor m. internet - Overnatning på dobbeltværelse - Oplæg fra lokale iværksættere - Arrangementer som man frivilligt kan deltage i - Alle måltider (aftensmad laves i hold)

  2.750,00 kr.
  Moms: moms Inkluderet+68,75 kr. Servicegebyr
 • Workaway uge: eget værelse

  Workaway 4 dage inkluderet: - Fælleskontor m. internet - Du har dit eget værelse - Oplæg fra lokale iværksættere - Arrangementer som man frivilligt kan deltage i - Alle måltider (aftensmad laves i hold)

  3.750,00 kr.
  Moms: moms Inkluderet+93,75 kr. Servicegebyr

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page